Intim skylleflasken

Skylleflasken er et must-have i fødselstasken og sikrer dig lindring ved personlig hygiejne og toiletbesøg efter fødslen af dit barn. På mange barselsgange er intim-skylleflasken taget ud af velkomst-pakkerne til de fødende kvinder, pga. besparelser.

Nu kan du stadig få lindring og høj personlig hygiejne ved at benytte skylleflasken, som også kan tages med i tasken, da låget sørger for at den er vandtæt.

Under fødslen oplever ca. 80% af førstegangsfødende at briste (kilde: Jordemoderforeningen).
Bristninger kan give dig svie og smerte og der er risiko for infektion i sårene. Skylleflasken bruges til at holde bristningerne rene, lindre hævelse og mindske svie og smerte.

Mange kvinder frygter toiletbesøg efter fødslen. Bristninger kan være smertefulde og kan forårsage svie og smerte ved toiletbesøg, særligt under vandladning. Med skylleflasken lindres ubehaget og hjælper til mere behagelige toiletbesøg.

Ved brug af skylleflasken, holder du på en nem og effektiv måde bristningerne rene og mindsker risikoen for infektion.

Hullerne på din skylleflaske er særligt tilpasset og sikrer dig blid skylning, så du undgår smerte og svie efter toiletbesøg og ved personlig hygiejne efter fødslen.
Skylleflasken er specielt designet til intim brug og kan benyttes lige efter fødslen og så længe der er behov. Oftest heler bristninger indenfor de første par uger.

For at sikre så høj hygiejne som muligt skal din skylleflaske udskiftes jævnligt. Alt efter behov, anbefaler vi, at du bruger ca. en flaske om dagen. Påfyld selv rent vand i den ønskede temperatur.

Derefter påsættes prop med de 7 “soft” huller der sikrer dig et nænsomt skyl.

“Mange gravide frygter tiden efter fødslen, grundet bristninger og hævelse ved underlivet. Skylleflasken er et glimrende redskab til at lindre generne nedenom og sikre langt mere behagelige toiletbesøg.”

– Citat fra Annemaia Møller, Doula og Ammespecialist

Hjem

Ring op

Send email

Kontakt os