Om iNurse®

iNurse® – Hjælp til den ammende mor

iNurse® er fleksibel, nem og behagelig at benytte og bruges mellem dine amninger.

Sådan bruger du iNurse®:

  1. Placer iNurse® brystskallerne hen over brystvorten under BH’en.
  2. I bunden af iNurse® brystskallen er der fem udløbshuller, som skal vende nedad. Imellem iNurse® og BH’en placeres et til to luftige ammeindlæg. Dette er for at opsuge den overskydende mælk.
  3. iNurse® bruges imellem amningerne.

OBS! Det er vigtigt at BH’en ikke er for stram. En for stram BH kan medføre ubehag. Vi anbefaler Carriweel amme-BH, da vores test viser, de giver det bedste resultat. Carriweel amme-BH og iNurse® kan købes her i shoppen.

Udløbshullerne sikrer at brystvorten er så tør som mulig, hvilket mindsker risikoen for svamp og bakterier. iNurse® er udformet i samarbejde med en professionel bandagist og er blød og behagelig at benytte.

I vores tilfredshedsundersøgelse 2017 fortæller 3 ud af 4 kvinder, at iNurse® har vist sig at have en smertelindrende effekt. Ekskluderes de kvinder, der oplyste, at iNurse® sad for stramt, oplevede 4 ud af 4 kvinder smertelindring ved brug af iNurse® hjælper til at brystvorten heler hurtigere, når der er sår og revner, til stor gavn for den ammende mor.

iNurse® består af certificeret medicinsk godkendt plast, der kan koges og vaskes uden tab af form eller funktion.

iNurse® fås i tre forskellige farve varianter: hvid/hvid, hvid/lyserød og hvid/lyseblå. Har du betændelse i et bryst kan farveadskillelsen hjælpe dig til at kende forskel på, hvilken af de effektive brystskaller der hører til det betændte bryst, og derved sikrer du at betændelsen ikke spreder sig.

iNurse® er designet og produceret i Danmark.

Hjem

Ring op

Send email

Kontakt os